Watersport

 

 Zeeland is de ultieme watersportvakantie. Als je aan de provincie Zeeland denkt dan denk je aan water. Met zijn vele zeearmen en meren biedt Zeeland de watersporter een zee van keuze aan.

Een dagje op het water? Dat kan door de vele bootverhuurbedrijven. Zeilen, surfen, kanovaren, waterfietsen,....in Zeeland kan het allemaal.

De zonnekloppers onder ons kunnen dan weer een mooi kleurtje krijgen op onze mooie uitgestrekte stranden. In Zeeland is de waterkwaliteit optimaal en kan je dus gerust een duikje nemen in het water.

Zeeland staat ook bekend om zijn vele duiklocaties. Dagelijks komen er zowel binnenlandse als buitenlandse duikers naar onze kusten afgezakt. Er zijn ook vele vulstations aanwezig.

Ook de sportvisser kan zich volop uitleven in Zeeland. Er heerst een grote verscheidenheid aan vissoorten in de Zeeuwse kust. Je kan op een dag werkelijk alles verwachten. In elk gebied is er wel een hengelsportzaak aanwezig. Mits een vergunning kan je zelf je aas steken in de daar voorziene gebieden. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar www.fishingcrew.net .